Ас бөлмесі

ЦОМЯН (қуырылған лағман) РЕЦЕПТІ

ЦОМЯН (қуырылған лағман) РЕЦЕПТІ

👇🏻Құрамы:

🔸Суйык май.
🔸Ет-300гр.
🔸Пияз-1шт.
🔸Пекин капуста-300гр.
🔸Болг перец-2,3шт.
🔸Сельдерей-1бума.
🔸Соевый соус-2,3ас касык.
🔸Чеснок-2,3 шт.
🔸Тұз
🔸Қолдан созылған лағман

👇🏻Жасалуы:

1️⃣Майды катты қыздырып,жапырақталып туралғаг етке соя соусын және чесноктын екі үш бөлігін салып, ет піскенше жақсылап қуырамыз.

2️⃣Пияз,капуста,селдерей,болг.пиязын кезек кезек салып 5-6мин куырамыз,одан кейин сельдерейдин жапырактарын салып бірден астын өшіреміз.Су құйямыз.

3️⃣Тұздықты сүзіп алып,калган майына камырды 1-2мин куырып аламыз.Куырар алдында камырды бөліп, турау қажет. Дәмдеуіш қосып, қуырылған тұздықпен тағы бір қуырамыз.

Астарыңыз дәмді болсын!😍

Related Articles

Back to top button